Obvestilo o piškotkih

S klikom na »Sprejmi vse piškotke« se strinjate s shranjevanjem piškotkov v vaši napravi z namenom izboljšanja navigacije na spletnem mestu, analize uporabe spletnega mesta in pomoči pri našem trženju. S klikom na »Prilagodi nastavitve« lahko izberete, ali dovolite ali ne dovolite nekaterih posebnih vrst piškotkov. S klikom na “X [Zapri]” bodo nastavljeni samo piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani. To lahko vpliva na vašo uporabniško izkušnjo.

Uporabo nekaterih posebnih vrst piškotkov lahko dovolite ali ne dovolite. Če želite izvedeti več, kliknite naslove različnih kategorij na levi strani. Zlasti ciljno usmerjeni piškotki zahtevajo vašo izrecno privolitev. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo s spletnim mestom in storitve, ki jih nudimo.

Ko obiščete katerokoli spletno mesto, lahko le-to shrani ali pridobi informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Te informacije se lahko nanašajo na vas, vaše nastavitve ali vašo napravo. Večinoma se uporabljajo za to, da spletno mesto deluje tako, kot pričakujete. Te informacije se lahko delijo tudi s tretjimi osebami. S temi informacijami vas običajno ni mogoče identificirati, vendar vam lahko nudijo bolj prilagojeno spletno izkušnjo. Piškotki so nastavljeni tako, da prenehajo veljati, ko informacije niso več potrebne ali po največ trinajstih (13) mesecih. Ker spoštujemo vašo pravico do zasebnosti, se lahko odločite, ali boste nekatere vrste piškotkov dovolili ali ne. Če želite izvedeti več in spremeniti privzete nastavitve, kliknite naslove različnih kategorij. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo s spletnim mestom in storitvami, ki jih nudimo.