Center za nastavitev piškotkov

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko ta shrani ali pridobi podatke v vašem brskalniku s pomočjo piškotkov. Piškotki prenehajo veljati, ko podatki niso več potrebni ali po največ 13 mesecih. Izberete lahko, ali dovolite oziroma ne dovolite nekaterih posebnih vrst piškotkov. Če želite izvedeti več, kliknite spodnje naslove različnih kategorij. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na spletnem mestu in storitve, ki jih ponujamo.

Obvezni piškotki

Ti piškotki nujni za delovanje spletnega mesta, zato jih v naših sistemih ni mogoče izklopiti. Običajno so nastavljeni samo kot odgovor na vaša dejanja, ki vodijo storitvenih zahtev, na primer nastavitev zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev. Na voljo imate nastavitev, da brskalnik blokira te piškotke ali opozori na njih. V tem primeru nekateri deli spletnega mesta potem ne bodo delovali. Ti piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov.

Piškotki za učinkovito delovanje

S temi piškotki štejemo obiske in izvor prometa, da lahko merimo in izboljšujemo učinkovitost delovanja našega spletnega mesta. Z njimi prepoznamo, katera mesta so najbolj in najmanj priljubljena in opazujemo, kako se obiskovalci premikajo po spletnem mestu. Podatki, ki jih piškotki zbirajo, so združeni in anonimni. Če zavrnete uporabo teh piškotkov, ne bomo vedeli, kdaj ste obiskali naše spletno mesto, in ne bomo mogli spremljati njegovega delovanja.